Serie A: Mario Pašalić ostvario hat-trick, Igor Tudor osvojio bod

Utorak, 30. studenog 2021. 20:42 Napisao/la  SC

Pašalić ove sezone postigao 6 pogodaka, ostvario je 5 asistencija, istureni veznjak prema učinku spada u vrh kvalitete talijanskog nogometa

Mario Pašalić
Mario Pašalić

Nakon poraza (1:3) od Sampdorije u zadnjem kolu, Igor Tudor u utakmici protiv Cagliarija osvojio je bod u utakmici bez golova.

Verona ima pravo više žaliti za pobjedom, stvorila je domaća momčad nekoliko izglednih prilika.

Nikola Kalinić nije igrao zbog ozljede, Ivor Pandur sjedio je na klupi Verone.

Juventus je očekivano osvojio bodove u utakmici protiv zadnje momčadi na ljestvici, nakon utakmice trener Max Allegri zapamtit će jedino pozitivni rezultat.

Mario Pašalić ostvario je hat-trick u dresu Atalante, hrvatski reprezentativac triput je zatresao mrežu u utakmici protiv Venezije.

Pašalić je ove sezone postigao 6 pogodaka, ostvario je 5 asistencija, istureni veznjak prema učinku spada u vrh kvalitete talijanskog nogometa kada se uspoređuje s igračima sličnog profila.

Ovo je drugi Pašalićev hat-trick za Atalantu, prvi put je isto ostvario u srpnju 2020. godine na utakmici protiv Brescije (6:2).

Pašalić je svega jedan od tri veznjaka koji je u Serie A postigao najmanje dva hat-tricka od sezone 1994./95., od kada se za pobjedu dodjeljuju tri boda.

Bolji od njega je jedino njegov suigrač Josip Iličić, koji je ostvario četiri hat-tricka, Brazilac Kaka također je dvaput ostvario hat-trick.

Atalanta je očekivanom pobjedom učvrstila svoju poziciju u zoni plasmana u Ligu prvaka.

Utakmice 15. kola: Atalanta - Venezia 4:0 (Pašalić 7, 12, 67, Koopmeiners 57), Fiorentina - Sampdoria 3:1 (Callejon 23, Vlahović 32, Sottil 45/Gabbiadini 15), Salernitana - Juventus 0:2 (Dybala 21, Morata 70), Verona - Cagliari 0:0

Poredak: Napoli 35 (14), Milan 32 (14), Inter 31 (14), Atalanta 31,... 7. Juventus 24,... 10. Verona 20...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.