Serie A: Mario Mandžukić pokazao tko je gazda u Torinu, Juventus pobijedio Inter

Petak, 07. prosinca 2018. 22:23 Napisao/la  SC

Utakmica 15. kola: Juventus - Inter 1:0.   U početnim postavama pojavila se sva četvorica Hrvata: Mandžukić u dresu Juventusa, Perišić, Brozović i Vrsaljko u dresu Intera

Brozović, Miranda i Mandžukić
Brozović, Miranda i Mandžukić

Mario Mandžukić odlučio je pobjednika prve utakmice 15. kola Serije A, Juventus je u Torinu pobijedio Inter rezultatom 1:0.

U početnim postavama pojavila su se sva četvorica Hrvata: Mandžukić u dresu Juventusa, Perišić, Brozović i Vrsaljko u dresu Intera.

Više od sat vremena momčad Intera održavala je ravnotežu u posjedu loptu, u konstrukciji igre, stvorila je čak izglednije šanse, pogodila vratnicu (Gagliardini 29)...

Najbolju priliku u prvom dijelu za Juventus imao je Politano, Brozović je pravodobnim uklizavanje blokirao udarac s 14 metara.

Inter je ostavio dojam ravnopravne momčadi sve do 66. minute, kada je Cancelo ubacio slijeva desnom nogom, a Mandžukić na drugoj vratnici u svom stilu dočekao loptu na glavu i iz blizine pogodio mrežu - 1:0.

Mandžukićevim sedmim golom u prvenstvu Juventus je kaznio prvu veću pogrešku gostujuće obrane i stekao prednost koju Inter više nije mogao stići bez obzira što je na semaforu izgledala dostižno.

Inter do kraja utakmice nije stvorio ni jednu izglednu priliku.

Brozović je prema običaju bio jedan od najboljih igrača Intera, Perišić i Vrsaljko odigrali su prosječno u utakmici zanimljivoj onoliko koliko je trebala biti zanimljiva navijačima Juventusa.

U 78. minuti u duelu su pali Mandžukić i Vrsaljko...

Održao je Mandžukić kratko predavanje pokunjenom Vrsaljku na hrvatskom jeziku, tek toliko da se zna tko je gazda na Allianz stadionu u Torinu čak i kada igra Ronaldo.

JUVENTUS: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, De Sciglio, Bentancur, Pjanić (82 Can), Matuidi, Dybala (72 Costa), Mandžukić, Ronaldo

INTER: Handanovič, Vrsaljko, Skriniar, Miranda, Asamoah, Gagliardini (69 Keita), Brozović, Joao Mario (77 Martinez), Politano (58 Valero), Perišić, Icardi

Utakmica 15. kola: Juventus - Inter 1:0  (Mandžukić 66)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.