TALIJANSKO PRVENSTVO

Mario Mandžukić dvostruki strijelac

Nedjelja, 20. prosinca 2015. 14:43 Napisao/la  SC

Susret 17. kola: Carpi - Juventus 2:3

Juventus je u prvoj utakmici nedjeljnog programa 17. kola Serie A pobijedio kod Carpija 3:2, a junak je bio Mario Mandžukić koji je postigao dva gola.

Domaćin je šokirao staru damu u 15. minuti kada je Borriello iz jedne polukontre iznenadio Buffona udarcem u prvi kut iskosa s desne strane.

Nije se Carpi dugo radovao, već u 18. minuti Juve je izjednačio, a strijelac je bio Mario Mandžukić. Hrvatski napadač primio je loptu nakon jednog odbijanca i iz okreta pogodio za 1:1.

Do potpunog preokreta stara doma je stigla u 42. minuti kada je Evra nabacio s lijeve strane, a u sredini je nebeski skočio Mandžukić i glavom pogodio za 1:2. Bio je to šesti gol hrvatskog napadača u Italiji.

U 51. minuti Marchisio je sjajno proigrao dugom loptom Pogbu koji ju prihvaća na rubu šesnaesterca i rutinirano prebacuje domaćeg vratara za 3:1.

Mreža domaćina ponovno se zatresla u 64. minuti, ali sudac je gol Ruganija poništio zbog zaleđa. Do kraja se mogla gledati uspavanka koju je prekinuo Bonucci autogolom u sudačkoj nadoknadi. Na kraju je Carpi zamalo stigao i do izjednačenja, ali je Buffon spasio staru damu.

Serie A - 17. kolo

Carpi - Juventus 2:3 (Borriello 15, Bonucci 90+2-ag/Mandžukić 18, 41, Pogba 50)

CARPI: Belec - Letizia, Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Gabriel - Cofie (70 Bianco), Marrone, Lollo - Borriello (65 M'Bakogu), Di Gaudio (54 Lasagna)

JUVENTUS: Buffon - Barzagli (57 Rugani), Bonucci, Chiellini - Cuadrado (83 Lichtsteiner), Khedira, Marchisio, Pogba, Evra - Dybala (68 Morata), Mandžukić

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.