Serie A: Spezia i Atalanta bez golova, Pašalić, Šutalo i Erlić igrali, dva Ronaldova pogotka

Subota, 21. studenog 2020. 17:07 Napisao/la  SC
Zapata i Erlić
Zapata i Erlić

Cristiano Ronaldo dvama pogocima osigurao je Juventusu pobjedu protiv Cagliarija.

Marko Rog odigrao je cijelu utakmicu za goste.

Spezia je uspjela osvojiti bod protiv Atalante na nesvakidašnji način!

Novi prvoligaš u vlasništvu Gabrielea Volpija uspio je natjerati najefikasniju momčad lige odigrati utakmicu bez golova, rijetko se događa da momčad Gian Piera Gasparinija ne postigne pogodak.

Martin Erlić odigrao je cijelu utakmicu za Speziju, Mario Pašalić igrao je drugo poluvrijeme za Atalantu, Boško Šutalo ušao je u igru u 88. minuti.

Ciro Immobile postigao je pogodak i asistirao u pobjedu Lazija, Zlatna kopačka prošle sezone zadnjih je dana bila u žiži zanimanja više prema testiranjima na COVID-19 nego prema pogocima.

Immobile je igrao talijansko prvenstvo između dvije europske utakmice, koje nije igrao zbog pozitivnih testova...

Afera oko najboljega strijelca na kontinentu prošle sezone još nije završila, ali Immobile ne mari za različite pritiske...

I dalje zabija...

Utakmice 8. kola: Crotone - Lazio 0:2 (Immobile 21, Correa 5), Spezia - Atalanta 0:0, Juventus - Cagliari 2:0 (Ronaldo 38, 42)

Poredak: Milan 17 (7), Juventus 16, Sassuolo 15 (7), Napoli 14 (7),...

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.