TALIJANSKO PRVENSTVO

Juventus stigao do dvanaeste uzastopne pobjede

Nedjelja, 31. siječnja 2016. 14:32 Napisao/la  SC

Susret 22. kola: Chievo - Juventus 0:4. Mario Mandžukić nije igrao zbog ozljede.

Juventus je pobijedio u 22. kolu Serie A u Veroni kod Chieva 4:0 i tako stigao do 12. uzastopne pobjede u prvenstvu. Stara dama mogla je i do uvjerljivije pobjede, ali na kraju mogu itekako biti zadovoljni i s ovih 4:0.

Poveli su već u 6. minuti kada je Lichtsteiner ubacio s desne strane, a u sredini je Morata to pospremio za 1:0. Juve je vodstvo udvostručio u 40. minuti, opet je strijelac bio Morata, a ovaj put lagani gol omogućio mu je asistencijom Khedira.

U nastavku Allegrijeva momčad zabila je još dva gola. U 61. minuti Alex Sandro je ostao sam nakon brze akcije te je rutinirao zabio za 3:0. Konačnih 4:0 postavio je Pogba u 67. minuti nakon asistencije Dybale.

Juve je do kraja utakmice još dvaput gađao okvir gola (Alex Sandro i Pogba), tako da domaćin s 0:4 još može biti i zadovoljan. Mario Mandžukić zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu.

Serie A - 22. kolo

Chievo - Juventus 0:4 (Morata 6, 40, Alex Sandro 61, Pogba 67)

CHIEVO: Bizzarri - Cacciatore, Frey, Dainelli, Sardo - Rigoni, Radovanović (61 Pinzi), Castro - Birsa (68 Pellissier) - Inglese, M'Poku (73 Gobbi)

JUVENTUS: Buffon - Barazgli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner (81 Padoin), Khedira (46 Sturaro), Marchisio (69 Hernanes), Pogba, Alex Sandro - Morata, Dybala

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.