Serie A: Juventus preokrenuo u Milanu, Mandžukić strijelac za izjednačenje, Pogba za pobjedu

Subota, 09. travnja 2016. 22:40 Napisao/la  SC

Utakmica 32. kola: Milan - Juventus 1:2

Nogometaši Juventusa pobijedili su u derbiju Milan na San Siru. Iako su domaći poveli, gosti su izjednačili zahvaljujući Mandžukiću, a zatim i preokrenuli.

Već u 9. minuti Milan je mogao povesti, no Abateov udarac odsjeo je na desnoj stativi. U 14. minuti Balotelli je primio loptu iz slobodnog udarca, pucao s poludistance, ali Buffon je obranio. Milan dolazi u vodstvo četiri minute kasnije. Alex je postavio glavu nakon izvedenog kornera i skrenuo loptu u mrežu.

Donnarumma zaustavlja pokušaj Lichtsteinera u 22. minuti, no Juventus ipak dolazi do izjednačenja. U 27. minuti Morata idealno poslužuje Mandžukića koji pogađa donji lijevi kut. U samoj završnici prvog dijela Lichtsteiner puca, ali lopta prolazi uz lijevu stativu. Balotelli puca iz prve u 53. minuti, zamalo preko gola. Pogba u 60. minuti pogađa lijevu stativu iz slobodnog udarca. Pet minuta kasnije Pogba izvodi korner, lopta rolazi kroz šumu nogu i završava u mreži.  

MILAN: Donnarumma, Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli, Honda (74 Adriano), Montolivo, Kucka, Bonaventura, Bacca, Balotelli (77 Boateng)

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Rugani, Lichtsteiner (81 Cuadrado), Pogba, Marchisio, Asamoah (85 Evra), Alex Sandro, Mandžukić, Morata (67 Zaza)

Utakmica 32. kola: Milan - Juventus 1:2 (Alex 18/ Mandžukić 27, Pogba 65)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.