Serie A: Juventus osvojio bod na Olimpicu, Roma izjednačila s igračem manje

Ponedjeljak, 02. ožujka 2015. 23:22 Napisao/la  SC

Utakmica 25. kola: Roma - Juventus 1:1 


Roma i Juventus podijelili su bodove u derbiju 25. kola odigranom na Olimpicu. Juventus je odigrao tipičinu utakmicu, obrambeni blok aktualnog prvaka odlolijevao je stalnom pritisku domaćina. Glavni forte gostiju bio je kontranapad, Juventus je djelovao opasno u brzoj tranfromaciji.

U 62. minuti Roma je ostala s desetoricom igrača, Torosidis je dobio drugi žuti karton. Tevez je dvije minute kasnije postigao pogodak, činilo se da će biti preusudan. Međutim, Keita je u 77. minuti uspio izjednačiti, Roma je na kraju ostala neporažena s igračem manje. 

Sudac Orsato podijelio je čak 11 žutih kartona, što najbolje ilustrira visoki naboj u duel-igri.

ROMA: De Sanctis, Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas, Pjanić, De Rossi (Nainggolan 73), Keita, Gervinho, Totti (Iturbe 71), Ljajić (Florenzi 65)

JUVENTUS: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner (Padoin 89), Vidal, Marchisio, Pereyra, Evra, Morata (Coman 83), Tevez

Utakmica 25. kola: Roma - Juventus 1:1 (Keita 77/Tevez 64)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.