Serie A: Juventus bolji od Intera, Mandžukić u početnom sastavu, Perišić ušao s klupe

Nedjelja, 28. veljače 2016. 22:53 Napisao/la  SC

Utakmice 27. kola: Udinese - Verona 2:0, Juventus - Inter 2:0 

Juventus je pobijedio (2:0) Inter u derbiju 28. kola čime se momčad Masimilliana Allegrija vratila pobjedama nakon remija u posljednjem kolu (0:0) kod Bologne, kada je prekinut niz od petnaest uzastopnih pobjeda.

Pobjeda protiv Intera bila je očekivana budući da je Juventus objektivno bolja momčad, što je trebalo dokazati na terenu. Nametnuo se Juventus od početka i zasluženo slavio pobjedu protiv momčadi u kojoj je vratar Handanovič bio najbolji igrač.

Mučio se Juventus do pogotka Bonuccija, koji je iskoristio dar gostujuće obrane i zakucao loptu u mrežu. Konačni rezultat postavio je Morata iz kaznenog udarca u 84. minuti.

Mario Mandžukić igrao je u početnom sastavu Juventusa. Kod Intera, Ivan Perišić ušao je u igru u 73. minuti, Marcelo Brozović nije igrao zbog kartona.

Utakmice 27. kola: Udinese - Verona 2:0 (Agyemang-Badu 31, Thereau 56), Juventus - Inter 2:0 (Bonucci 47, Morata 84-11m)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.