Serie A: Juve i Napoli rutinski, Hrvati uglavnom u epizodnim ulogama

Subota, 10. rujna 2016. 23:35 Napisao/la  SC

Utakmice 3. kola Serie A: Juventus - Sassuolo 3:1, Palermo - Napoli 0:3.

Talijanski prvak Juventus nastavio je gaziti u Serie A, a hrvatski dvojac protiv Sassuola imao je epizodne uloge u pobjedi 3:1.

Mario Mandžukić zamijenio je dvostrukog strijelca Gonzala Higuaina u 70. minuti, a Marko Pjaca ušao je u 87. minuti umjesto Paula Dybale.

Sve je bilo gotovo u uvodnih pola sata, Higuain je "doppiettom" u deset minuta načeo goste, a Pjanić je svojim prvim golom za Juve u Serie A završio posao.

Luca Antei smanjio je u 33., ali rezultat se nije mijenjao u posljednjih sat vremena.

U drugoj utakmici večeri Napoli je u drugom poluvremenu slomio otpor Palerma.

Završilo je naizgled lakih 0:3, a u strijelce su se upisali Marek Hamšik i Španjolac Callejon koji je dva puta matirao Josipa Posavca na golu domaćina.

Mato Jajalo za domaći je sastav igrao do 57. minute, dok je Marko Rog susret odgledao sa klupe Napolija.

Utakmice 3. kola Serie A: Juventus - Sassuolo 3:1 (Higuain 4, 10, Pjanić 27/ Luca Antei 33), Palermo - Napoli 0:3 ( Hamšik 47, Callejon 51, 65)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.