Serie A: Ivan Jurić srušio Gennara Gattusa, Juventus slavio protiv Bologne

Nedjelja, 24. siječnja 2021. 16:56 Napisao/la  KS

Milan Badelj i Marko Pjaca igrali su za Genou, koja je u derbiju začelja svladala Cagliari i malo se odvojila od zone ispadanja

Slavlje nogometaša Verone
Slavlje nogometaša Verone

Nogometaši Verone pobijedili su Napoli 3:1 u 19. kolu Serie A.

Momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića i njegova asistenta Riječanina Stjepana Ostojića ostvarila je veliku pobjedu protiv jednog od kandidata za ovogodišnji Scudetto i novim trima bodovima došla na samo četiri boda zaostatka za pozicijama koje vode u europska natjecanja iduće sezone.

Iako je Napoli poveo već u prvoj minuti pogotkom Lozana, do kraja prvog dijela domaćini su poravnali, a onda golovima Baraka i Zaccagnija i osigurali vrijednu pobjedu.

Juventus je pobijedio Bolognu 2:0.

Momčad Andree Pirla, koja je prošlo kolo poražena od Intera, u vodstvo je došla na samom otvaranju utakmice pogotkom Arthura na asistenciju Cristiana Ronalda, a pobjedu je potvrdio Weston McKennie svojim drugim pogotkom u dresu Juventusa ove sezone.

Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Genoe nad Cagliarijem u derbiju začelja, Marko Pjaca u igru je za domaću momčad ušao u 76. minuti.

Ovom pobjedom Genoa se malo odvojila od zone ispadanja.

Utakmice 19. kola: Juventus – Bologna 2:0 (Arthur 15, McKennie 71), Genoa – Cagliari 1:0 (Destro), Verona – Napoli 3:1 (Dimarco 34, Barak 62, Zaccagni 79/Lozano 1), Lazio - Sassuolo 2:1 (Milenković-Savić 25, Immobile 71/Caputo 6), Parma - Sampdoria 0:2 (Yoshida 25, Keita 34)

Poredak: Milan 43, Inter 41, Roma 37, Juventus 36 (18), Atalanta 36, Napoli 34 (17), Lazio 34,...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.