TALIJANSKO PRVENSTVO

Ivan Jurić osvojio bod protiv Milana

Nedjelja, 22. listopada 2017. 17:18 Napisao/la  SC

Perica zabio Juventusu, Mandžukić pocrvenio

Stipe Perica (Udinese)
Stipe Perica (Udinese)

Nogometaši Juventusa slavili su u gostima kod Udina sa čak 2:6. 

Utakmicu je otvorio već u 8. minuti Perica koji je zabio za vodstvo Udinesea. Prvi je to gol hrvatskog napadača u prvenstvu i posebno sladak jer s druge je strane stajao legendarni Buffon. 

Nakon osvojene lopte na sredini terena lopta je stigla do Perice, koji je uspio proći na lijevoj strani Giorgija Chiellinija i zabiti u suprotni kut za velikih 1:0.

Bianconeri su vrlo brzo uzvratili nakon što je Samir poslao loptu u vlastitu mrežu.

U 20. minuti stigao je preokret, na ubačaj Cuadrada, Khedira pogađa za 2:1. Mario Mandžukić isključen je u 26. minuti, nakon što je zaradio drugi žuti karton.

Prvi je dobio zbog svađe sa Adnanom, a drugi zbog prigovaranja glavnom sucu.

Udinese je s igračem više izjednačio u 47. minuti pogotkom Danila, ali više od toga nije išlo.

I sa igračem manje Juventus je furiozno odradio do kraja susreta. Prvo je Rugani pogodio za 3:2 u 52. minuti, a zatim se Khedira još dva puta upisao u strijelce i zaokružio hattrick.

Konačnih 2:6 postavio je Miralem Pjanić u 90. minuti.



Ivan Jurić i njegov pomoćnik Stjepan Ostojić osvojili su bod na San Siru, Milan i Genoa odigrali su utakmicu bez pogodaka.

Milan ima sve više problem kako sezona odmiče, a Montella je sve bliže otkazu. Trenutačn0 9. pozicija s 4 pobjede i jednim remijem sigurno ne može opavdati više do 250 mil. eura potrošenih na pojačanja.

Bonucci je u 25. minuti zaradio crveni karton zbog naguravanja što znači da su živci sve tanji.

Nikola Kalinić igrao je do 84. minute.

Milan Badelj igrao je pobjedi Fiorentine.

Utakmice 9.  kola: Chievo - Verona 3:2    (Inglese 23, 30-11m, Pellissier 73/Verde 6, Pazzini 55), Milan - Genoa 0:0, Atalanta - Bologna 1:0 (Cornelius 71), Benevento - Fiorentina 0:3    (Benassi 18, Babacar 47, Thereau 66-11m), SPAL - Sassuolo 0:1 (Politano 1), Torino - Roma 0:1 (Kolarov 69), Udinese - Juventus 2:6 (Perica 8, Danilo 48/ Samir 14-ag, Khedira 21, 59, 87, Rugani 52, Pjanić 90), Lazio - Cagliari 3:0 (Immobile 7, 41, Bastos 49)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.