Serie A: Bradarić postigao autogol protiv Juventusa, Inter napunio mrežu Genoe

Subota, 03. studenog 2018. 17:11 Napisao/la  SC
Filip Bradarić
Filip Bradarić

Filip Bradarić postigao je prvi pogodak u Seriji A.

Na njegovu žalost, bivši kapetan Rijeke zatresao je vlastitu mrežu u utakmici protiv Juventusa samo dvije minute nakon što je Cagliari uspio izjednačiti.

Juventus je prema očekivanju bio bolji, stvorili su domaćini nekoliko izrazitih prilika, ali su tek u završnici osigurali pobjedu.

Darijo srna odigrao je cijelu utakmicu za Cagliari, Bradarić je igrao do 56. minute.

Mario Mandžukić nije igrao za Juventus zbog ozljede.

Marko Pjaca igrao je od 78. minute za Fiorentinu protiv Rome, dovoljno da bude na terenu kada su domaći proslavili pogodak vrijedan boda.

Ante Čorić sjedio je na klupi Rome.

I sedmu uzastopnu pobjedu upisao je Inter u Serie A.

Brozović, Vrsaljko, Perišić i društvo svladali su na San Siru Genou s visokih 5:0.

Crno-plavima su pobjedu donijeli mahom - Talijani. Gagliardini je postigao dva, u 14. i 49. minuti dok se između ta dva njegova pogotka ugurao Politano golom u 16. minuti.

I onda su u finišu crno-plavi zabili još dva, prvo Mario u 91. pa Nainggolan u 93. minuti.

Inače, prvi se put nakon 22 godine i dvoboja s Padovom, dogodilo da su uvodna dva gola za Inter u prvih 20 minuta postigla dva Talijana.

Brozović je igrao do 87. minute, kada ga je zamijenio strijelac Nainggolan.

Perišić je igrao do 76. minute, a Vrsaljko nije ulazio u igru.

Utakmica 11. kolo:   Juventus - Cagliari 3:1 (Dybala 1, Bradarić 38-ag, Cuadrado 87/Joao Pedro 36),    Inter - Genoa 5:0 (Gagliardini 14, 49, Politano 16, Mario 90+1, Nainggolan 90+3), Fiorentina - Roma 1:1 (Veretout 33-11m/Florenzi 85)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.