TALIJANSKO PRVENSTVO

Inter preokrenuo vodstvo Udinesea

Subota, 23. travnja 2016. 22:37 Napisao/la  SC

Utakmica 35. kola: Inter - Udinese 3:1

Nogometaši Intera pobijedili su Udinese, nakon što su gosti poveli u Milanu. Režiser preokreta bio je Stevan Jovetić.

Udinese je poveo u 9. minuti. Thereau je pucao iz prve sa ruba kaznenog prostora i pogodio donji lijevi kut za vodstvo gostiju. Icardi je u 36. zabišao vratar gostiju i dodao loptu koju je Jovetić pospremio u nebranjenu mrežu za izjednačenje.

Thereau u 50. minuti pogađa prečku na sreću domaćih. Vratar Karnezis brani udarac Brozoviću minutu kasnije. Icardi puca zamalo preko gola u 70. minuti. Pet minuta kasnije Inter ipak dolazi u vodstvo, Biabiany asistira Jovetić pogađa drugi puta za 2:1.   

U sudačkoj nadoknadi treći pogodak za domaće zabio je Eder.

Balić i Perica utakmicu su gledali s klupe Udinesea. Brozović je zaigrao od prve minute, dok je Perišić ušao u igru u 64. minuti.

INTER: Handanovič, Nagatomo, Miranda, Murillo, Jesus (64 Perišić), Kondogbia, Melo, Brozović, Jovetić, Biabiany (85 D'Ambrosio), Icardi (79 Eder)

UDINESE: Karnezis, Wague, Danilo, Felipe (82 Matos), Widmer, Badu, Kuzmanović, Fernandes (85 Hallfredsson), Edenilson (76 Pasquale), Zapata, Thereau

Utakmica 35. kola: Inter - Udinese 3:1 (Jovetić 36, 75, Eder 90/ Thereau 9)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.