Serie A: Inter poražen od Fiorentine u Milanu, Kovačić, Brozović i Badelj od prve minute

Nedjelja, 01. ožujka 2015. 20:24 Napisao/la  SC

Utakmice 25. kola: Cagliari - Verona 1:2, Cesena - Udinese 1:0, Atalanta - Sampdoria 1:2, Palermo - Empoli 0:0, Sassuolo - Lazio 0:3, Inter - Fiorentina 0:1, Torino - Napoli 1:0

Nogometaši Intera poraženi su u Milanu od Fiorentine minimalnim rezultatom. Strijelac jedinog pogotka bio je Salah u 55. minuti. Salah je ušao s klupe dvije minute prije kraja prvog dijela. Domaći nogometaši vršili su pritisak do kraja utakmice, no ipak nisu uspjeli izjednačiti.

Hrvatski igrači Brozović i Kovačić počeli su od prve minute u dresu Intera. Kovačić je igru napustio u 73. minuti, a Brozović je igrao do kraja utakmice. S druge strane u dresu Fiorentine nastupio je Badelj i odigrao cijeli susret.

Nogometaši Lazija lako su svladali Sassuolo u gostima. Poveli su u posljednjoj minuti prvog dijela golom Andersona, a slijedeća dva gola su stigla u razmaku od sedam minuta. Klose je zabio u 70. minuti, samo četiri minute nakon što je ušao u igru. Parolo je vodstvo povećao u 77. minuti. Vrsaljko nije bio u sastavu Sassuola.

Sampdoria je u gostima kod Atalante stigla i prestigla vodstvo domaćih. Atalanta je povela u 16. minuti, a izjednačenje je stiglo u 68. minuti kada je mrežu domaćih zatresao Muriel. Sampdoria je prešla u vodstvo golom Okake devet minuta prije kraja susreta.

Duje Čop ušao je u igru Cagliarija u 61. minuti, a njegova je momčad poražena na domaćem terenu od Verone 2:1.

Jajalo je odigrao svih 90 minuta u dresu Palerma, koji je sa Empolijem odigrao bez golova. Bubnjić i Perica bili su na klupi Udinesea. Perica je u igru ušao u 84. minuti, dok je Bubnjić ostao na klupi.

Ivan Strinić odigrao je cijelu utakmicu u dresu Napolija koji je poražen u gostima kod Torina.

SASSUOLO: Consigli, Gazzola, Bianco (Brighi 62), Acerbi, Biondini, Taider (Floccari 80), Missiroli, Longhi, Berardi, Zaza, Sansone (Lazarević 74)

LAZIO: Marchetti, Cavanda, De Vrij, Mauricio, Radu, Cataldi, Biglia (Ledesma 80), Parolo, Anderson, Mauri (Klose 66), Keita (Candreva 74)

Utakmice 25. kola: Cagliari - Verona 1:2 (Conti 90/ Toni 9, Gomez 56), Cesena - Udinese 1:0 (Rodriguez 76), Atalanta - Sampdoria 1:2 (Stendardo 16/ Muriel 68, Okaka 81), Palermo - Empoli 0:0, Sassuolo - Lazio 0:3 (Anderson 45, Klose 70, Parolo 77), Inter - Fiorentina 0:1 (Salah 55), Torino - Napoli 1:0 (Glik 68)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.