Serie A: Inter pobijedio Milan u gradskom derbiju, Ivan Perišić izašao zbog ozljede

Nedjelja, 13. rujna 2015. 22:59 Napisao/la  SC

Utakmica 3. kola: Inter - Milan 1:0 


Inter je ostvario pobjedu u 163. gradskom derbiju. Fredy Guarin bio je jedini strijelac u Derbiju della Madonnina, u 56. minuti njegov udarac s 18 metara bio je neuhvatljiv za vratara Milana Diega Lopeza.

Inter je ostvario treću pobjedu u sezoni i s maksimalnih devet bodova zasjeo na vrh ljestvice, što se odavno nije dogodilo. Milan ima drugih briga, drugi poraz u trećoj utakmici stvara dodatni pritisak na trenera Sinišu Mihajlovića.

Utakmica je ispunila očekivanja, što znači da se igrao čvrsti nogomet lišen ljepote. Do pogotka utakmica je uglavnom izgledala uravnoteženo, jedinu izrazitu priliku propustio je Icardi u 44. minuti, kada je vratar Lopez refleksnom reakcijom noge skrenuo loptu kada se našao oči u oči s napadačem Intera.

Nakon pogotka Milan je potpuno preuzeo inicijativu, ali nije uspio probiti zgusnuti blok Intera. Najbliži pogotku bio je Balotelli, koji je u 78. minuti udarcem s 18 metara pogodio vratnicu.

Ivan Perišić debitirao je za Inter, igrao je prosječno do 84. minute kada je izašao zbog ozljede.

INTER: Handanović, Santon, Medel, Murillo, Juan Jesus (Telles 67), Guarin, Melo, Kondogbia, Perišić (Ranocchia 84), Icardi, Jovetić (Palacio 72)

MILAN: Diego Lopez, Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio, Kucka (Poli 72), Montolivo, Bonaventura, Honda (Cerci 81), Luiz Adriano, Bacca (Balotelli 61)

Utakmica 3. kola: Inter - Milan 1:0 (Guarin 56)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.