Serie A: Inter pobijedio Bolognu, Perišić strijelac prvog gola na asistenciju Brozovića

Subota, 12. ožujka 2016. 22:47 Napisao/la  SC

Utakmice 29. kola: Empoli - Sampdoria 1:1, Inter - Bologna 2:1

Inter je pobijedio Bolognu u drugom subotnjem susretu 2:1. Dvoboj za domaći sastav nije počeo dobro. Mauro Icardi ozlijedio se nakon deset minuta igre te je Mancini bio prisiljen obaviti prvu izmjenu. Isti je slučaj zadesio i Roberta Donadonia koji je u 17. minuti morao zamijeniti ozljeđenog Destra. Floccariem. Veliku priliku Inter je imao u 22. minuti Eder je pucao po sredini gola, no vratar Bologne Mirante je sjajno reagirao. Stativa je spasila goste u 35. minuti nakon pokušaja Ljajića. Bilo je to sve do kraja prvog poluvremena koje nije bilo atraktivno. U nastavku se slika posve promijenila.

Inter je poveo u 72. minuti, u režiji hrvatskog dvojca Brozovića i Perišića. Brozović je izveo korner, ubacio u sredinu kaznenog prostora gdje je Perišić bio najviši u skoku i zatresao mrežu Bologne. Nakon pet minuta već je na semaforu stajalo 2:0. Ponovno je Borzović ubacio iz kuta, Miranda pronašao D'Ambrosia koji pogađa za 2:0.

Bologna je smanjila u 90. minuti. Rizzo je na rubu kaznenog prostora pronašao Brienzu koji puca, lopta je nekog dotaknula, promijenila smjer i prevarila domaćeg vratara Handanoviča.

INTER: Handanovič, D'Ambrosio, Miranda, Jesus, Nagatomo, Brozović, Medel, Eder (89 Murillo), Ljajić (71 Palacio), Perišić, Icardi (11 Kondogbia)

BOLOGNA: Mirante, Mbaye (59 Zuniga), Gastaldello, Maietta, Masina, Donsah (78 Brienza), Diawara, Taider, Rizzo, Destro (17 Floccari), Giaccherini

Utakmice 29. kola: Empoli - Sampdoria 1:1 (Laurini 82/Quagliarella 42), Inter - Bologna 2:1 (Perišić 72, D'Ambrosio 77/Brienza 90)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.