Serie A: Inter i Juventus bez pogodaka, Brozović bolji od Perišića, Mandžukić se vratio

Nedjelja, 18. listopada 2015. 22:37 Napisao/la  SC

Utakmica 8. kola: Inter - Juventus 0:0

Nogometaši Intera i Juventusa u 165. derbiju odigrali su bez pogodaka. Bila je to čvrsta utakmica dviju momčadi u kojoj je Inter dominirao u prvom, a Juventus u drugom dijelu.

Nakon Cuadradova pokušaja u 4. minuti koji je zaustavio Handanović, Inter je preuzeo igru. U 29. minuti Perišić je ubacio sa desne strane, ali je Icardi slabo pucao glavom.

Minutu kasnije Brozović je snažno pucao s lijeve strane, lopta je odsjela na vratnici. Uz hrvatskog igrača, najraspoloženiji u prvom dijelu bili su Jovetić i Icardi.

Nastavak je otvorio Cuadrado koji je stvarao najviše problema Interovoj obrani, no njegov pokušaj Handanović je skrenuo u korner. U 69. minuti stativu je pogodio Khedira, bila je to najbolje Juventusova prilika.

Brozović i Perišić igrali su svih 90 minuta za Inter, dok je Mandžukić u igru Juventusa ušao u 71. minuti zamijenivši Moratu.

INTER: Handanović, Santon, Miranda, Murillo, Jesus, Brozović, Medel (90 Kondogbia), Melo (64 Guarin), Perišić, Icardi, Jovetić (90 Palacio)

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra, Khedira, Marchisio, Pogba, Cuadrado, Zaza (78 Dybala), Morata (71 Mandžukić)

Utakmica 8. kola: Inter - Juventus 0:0

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.