Serie A: Rebić strijelac za Fiorentinu u pobjedi nad Frosinoneom, Perica i Vrsaljko podijelili bodove

Nedjelja, 01. studenog 2015. 14:25 Napisao/la  SC

Utakmice 11. kola: Fiorentina - Frosinone 4:1, Bologna - Atalanta 3:0, Carpi - Verona 0:0, Genoa - Napoli 0:0, Udinese - Sassuolo 0:0

 

Nogometaši Fiorentine u 20 su minuta prvog poluvremena riješili pitanje pobjednika u dvoboju sa Frosinoneom. Gostujuću mrežu načeo je Ante Rebić u 24. minuti. Rebić je pogodio lijevi spoj prečke i stative, lopta se odbila u mrežu. Na idući pogodak čekalo se samo pet minuta. Fernandez je izveo slobodan udarac, Rodriguez bio na pravom mjestu, pucao i lopta se od stative odbila u gol.
Minutu kasnije Diakite je skrivio kazneni udarac, a siguran izvođač bio je Babacar. Dvije minute prije kraja prvog dijela Suarez je iskoristio lošu reakciju protivničke obrane i sa suba šesnaesterca pogodio za 4:0.

U nastavku Fiorentina je smirila igru, kontrolirajući posjed lopte i ne dozvoljavajući gostima da ih na bilo koji način ugroze. U 84. minuti Pasqual je pogodio prečku, no lopta se nije odbila u mrežu. Frosinone je u 87. minuti smanjio na 4:1. Longo je idealno poslužio Fraru koji je samo skrenuo loptu u mrežu. Verde je u sudačkoj nadoknadi pogodio prečku.

Nikola Kalinić utakmicu je gledao s klupe.

FIORENTINA: Tatarusanu (71 Lezzerini), Tomović, Rodriguez, Roncaglia (59 Rossi), Rebić, Badelj, Suarez, Pasqual, Fernandez, Valero, Babacar (46 Verdu)

FROSINONE: Zappino, M. Ciofani, Diakite, Bertoncini, Crivello, Paganini, Chibsah (62 Carlini), Sammarco (75 Gucher), Frara, Verde, D. Ciofani (61 Longo)

U preostalim susretima Bologna je pobijedila Atalantu, dok su tri utakmice završile bez pogodaka. Bubnjić je u momčad Carpia ušao u 56. minuti, Perica je za Udinese zaigrao u 67. minuti. Strinić je svoj Napoli gledao s klupe, dok je Vrsaljko odigrao cijelu utakmicu za Sassuolo.

Utakmica 11. kola: Fiorentina - Frosinone 4:1 (Rebić 24, Rodriguez 29, Babacar 31-11m, Suarez 43/ Frara 87), Bologna - Atalanta 3:0 (Giaccherini 52, Destro 58, Brienza 85), Carpi - Verona 0:0, Genoa - Napoli 0:0, Udinese - Sassuolo 0:0

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.