Serie A: Empoli pobijedio Fiorentinu, Napoli bolji od Verone, Sampdoria nadigrala Udinese

Nedjelja, 10. travnja 2016. 14:25 Napisao/la  SC

Utakmica 32. kola: Empoli - Fiorentina 2:0, Napoli - Verona 3:0, Sampdoria - Udinese 2:0, Torino - Atalanta 2:1

Fiorentina je poražena na gostovanju kod Empolia u susretu koji nije obilovao kvalitetnom igrom i šansama barem što se Fiorentine tiče.
Tello je isprobao udarac i spremnost domaće obrane u 15. minuti, ali je obrana Empolia spremno otklonila opasnost i izbila u korner. Pucciarelli u 41. minuti dovodi

Empoli u vodstvo, nakon što je sve sam izveo i pogodio donji lijevi kut sa ruba kaznenog prostora. Bilo je to sve u prvom dijelu koje nije donijelo previše uzbuđenja, ni kvalitete u igri.

U 53. minuti sjajnu je priliku za domaće imao Saponara nakon asistencije Ruia, ali je lopta otišla pored desne stative. Pucciarelli je imao još jednu veliku šansu u 88. minuti no tatarusanu je nevjerojatnom reakcijom spasio mrežu. No, ne zadugo jer je neposredno nakon akcije Zielinski došao do lopte i iz daljine pogađa za 2:0.

EMPOLI: Pelagotti, Laurini (57 Bittante), Tonelli, Ćosić, Rui, Croce (70 Buchel), Paredes, Zielinski, Saponara (76 Giampaolo), Maccarone, Pucciarelli

FIORENTINA: Tatarusanu, Roncaglia (82 Blaszczykowski), Rodriguez, Astori, Alonso, Vecino, Valero, Bernardeschi (57 Zarate), Iličić (82 Kone), Tello, Kalinić

Nogometaši Napolia uvjerljivo su slavili protiv Verone koja je od 45. minute igrala sa igračem manje nakon isključenja Souprayena. Strinić je u igru Napolia ušao u 87. minuti, dok je Rebić igrao za Veronu do 73. minute. Sampdoria je nadigrala Udinese 2:0. Balić i Perica utakmicu su odgledali s klupe gostiju.

Utakmica 32. kola: Empoli - Fiorentina 2:0 (Pucciarelli 41, Zielinski 88), Napoli - Verona 3:0 (Gabbiadini 33, Insigne 45-11m, Callejon 70), Sampdoria - Udinese 2:0 (Armero 58-ag, Fernando 85), Torino - Atalanta 2:1 (Peres 35, Lopez 46/ Cigarini 83)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.