Serie A: Igor Tudor pobijedio Gian Piera Gasperinija u Bergamu

Ponedjeljak, 18. travnja 2022. 21:07 Napisao/la  SC

Verona pobjedom produbila krizu Atalante koja u nastavku sezone igra neprepoznatljivo slabo

Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor pobijedio je Gian Piera Gasperinija u Bergamu, Verona je pobjedom produbila krizu Atalante koja u nastavku sezone igra neprepoznatljivo slabo.

Atalanta je u četvrtak ispala iz Europske lige od RB Leipziga, u Seriji A doživjela je 9. poraz, momčad koja se više od pola sezone borila za plasman u Ligu prvaka nalazi se na 8. mjestu s 51 bodom.

Verona na 9. mjestu ima tri boda manje, Tudor je ostvario 13. pobjedu u sezoni, hrvatski stručnjak znalački održava Veronu u gornjem dijelu ljestvice.

Mario Pašalić igrao je od 86. minute za Atalantu, Boško Šutalo ušao je u 31. minuti za Veronu, Ivor Pandur nije bio u rosteru zbog ozljede.

El Shaarawy pogotkom u 91. minuti donio je Romi bod na stadionu Diego Armando Maradona.

Napoli je u sudačkoj nadoknadi ostao bez pobjede kojom bi zadržao priključak s vodećim milanskim klubovima, ovako je izvjesno ispao iz utrke za Scudetto.

Jose Mourinho sigurno je zadovoljan bodom, Roma je nastavila pozitivan niz iako osvojeni bod nije puno pomogao u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Utakmica 33. kola: Napoli - Roma 1:1 (Insigne 11-11m/El Shaarawy 90+1), Atalanta - Verona 1:2 (Scalvini 82/Ceccherini 45+2, Koopmeiners 55-ag)

Poredak: Milan 71, Inter 69 (32), Napoli 67, Juventus 63, Roma 58, Lazio 56, Fiorentina 56...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.