Serie A: Džeko spasio Romu poraza u Bologni, sudac odbio koristiti VAR

Subota, 31. ožujka 2018. 15:12 Napisao/la  SC
Edin Džeko (Roma)
Edin Džeko (Roma)

Roma je osvojila bod u gostima kod Bologne zahvaljujući pogotku Edina Džeke koji je zabio u 76. minuti za izjednačenje.

Roma je loše krenula u utakmicu, osim slabe igre trener gostiju može žaliti i za Nainggolanom kojeg je u 17. minuti morao zamijeniti Gerson, a samo minutu poslije Bologna je povela.

Strijelac je bio Pulgar, a asistent Federico Di Francesco. Gosti su žestoko prosvjedovali zbog odluke suca da ne koristi VAR, iako se činilo kako je prethodno pogotku Bolognin Poli igrao rukom.

Prvo poluvrijeme tako je proteklo u jalovoj dominaciji gostiju koju su u par navrata promašivali nemoguće, a prvenstveno se to odnosi na Strootmana koji je u 29. minuti promašio prazan gol s dva metra.

Tek ulaskom Džeke u 61. minuti gosti su češće ulazili u protivnički kazneni prostor, a poraza su spašeni petnaest minuta prije kraja susreta kada je Perotti ubacio na peterac ravno na glavu Džeke koji takve prilike ne promašuje.

Utakmica 30. kola: Bologna - Roma 1:1 (Pulgar 18/ Džeko 76)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.