Seria A: Milan pobijedio Lazio u Rimu, rossoneri skočili na šesto mjesto ljestvice

Nedjelja, 01. studenog 2015. 22:35 Napisao/la  SC

Utakmica 11. kola: Lazio - Milan 1:3

Prvu priliku rossoneri su imali u 12. minuti kada se Bonaventura odlučio na udarac iz daljine, lopta je prošla malo iznad prečke. Gosti dolaze u vodstvo već u 25. minuti. Cerci je pucao s ruba šesnaesterca, Marchetti odbio loptu, na koju je natrčao Bertolacci i spremio ju u mrežu. Nažalost trenera Mihajlovića, Bertolacci se ozlijedio te je deset minuta kasnije napustio teren, a zamijenio ga je Poli. Cerci je u 38. minuti pogodio okvir gola. Minutu prije kraja poluvremena Lazio je mogao povesti preko Andersona, no lopta je otišla uz desnu stativu.

Nastavak je ponovno donio probleme milanskom strategu. Alex se ozlijedio u 51. minuti, a zamijenio ga je Mexes. Nakons amo tri minute ulazak Mexesa pokazao se sjajnim potezom. Bonaventura je ubacio, a Mexes glavom zatresao mrežu Lazia.
Domaći prijete u 68. minuti. Lulić je iz blizine imao priliku matirati Donnarummu, ali loše je pucao te vratar gostiju nije imao problema sa otklanjanjem prijetnje.

Novi pogodak rossonera stiže u 80. minuti. Bonaventura je preciznom loptom pronašao Baccu koji iz blizine pogađa za 3:0. Domaći se bude u 85. minuti Cataldinu asistenciju u pogodak je pretvorio Kishna.

Milan je pobjedom skočio na šesto mjesto prvenstvene ljestvice i bodovno se izjednačio sa Sassuolom.

LAZIO: Marchetti, Basta, Mauricio, Gentiletti, Lulić, Onazi (46 Cataldi), Biglia, Candreva (63 Kishna), Milinković-Savić (70 Matri), Anderson, Klose

MILAN: Donnarumma, De Sciglio, Alex (50 Mexes), Romagnoli, Antonelli, Kucka, Montolivo, Bertolacci (35 Poli), Cerci (81 Honda), Bacca, Bonaventura

Utakmica 11. kola: Lazio - Milan 1:3 (Kishna 85/ Bertolacci 25, Mexes 53, Bacca 80)

ita 011115

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.