Sandro Tonali zatražio nagodbu, talijanski reprezentativac priznao krivicu u aferi klađenje

Utorak, 24. listopada 2023. 13:49 Napisao/la  SC
Sandro Tonali
Sandro Tonali

Sandro Tonali priznao je krivicu u aferi klađenja, njegovi odvjetnici u ponedjeljak su se sastali s FIGC-ovim tužiteljem Giuseppeom Chineom kako bi pokušali postići nagodbu.

Veznjak Newcastlea i talijanski reprezentativac sada čeka da ga FIGC kazni slično kao što je kaznio Nicolu Fagiolija, nakon što je veznjak Juventusa priznao krivicu suspendiran je sedam mjeseci ili do kraja sezone.

Sve se manje-više odvija prema najavama, Tonali je proteklog vikenda vjerojatno odigrao zadnju utakmicu za Newcastlea ove sezone, izvjesno neće biti u rosteru za utakmicu protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka.

Engleski premijerligaš već je najavio da će pokrenuti disciplinski postupak protiv Tonalija, Newcastle će suspendirati ugovor pa će Tonali do kraja sezone živjeti na minimalcu koji određuje FA savez.

Inače, godišnje zarađuje oko 8 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.