Handanovič prozvao Sarrija: Mogli ste učiniti isto što i Bielsa! Sjećate li se Bielse?

Ponedjeljak, 18. listopada 2021. 10:57 Napisao/la  SC

Brazilac Felipe Anderson u 81. minuti postigao  presudni pogodak dok je branič Intera Federico Dimarco ležao na travnjaku

Bijesni igrači Intera napali Andresona
Bijesni igrači Intera napali Andresona

Lazio je pobijedio Inter (3:1) u utakmici nakon koje se najviše medijski spominjao pogodak za 2:1.

Brazilac Felipe Anderson u 81. minuti postigao je presudni pogodak dok je branič Intera Federico Dimarco ležao na travnjaku.

Skočili su bijesni igrači Intera na Andersona, umalo je došlo do incidenta, nesportski potez praktično je odlučio pobjednika.

Nije sve završilo na terenu, nakon utakmice veteran Samir Handanovič pitao je trenera Lazija Maurizija Sarrija zašto nije zaustavio akciju svoje momčadi dok je Dimarco ležao.

Sarri je odgovorio da nije mogao učiniti ništa osim rukama signalizirati svojim igračima da se zaustave, što Anderson nije mogao vidjeti ni da je htio.

- Mogli ste  učiniti isto što i Bielsa! Sjećate li se Bielse?, upitao je Handanovič.

Marcelo Bielsa je menadžer Leedsa momčad kojega je 28. travnja 2019. godine na isti nesportski način postigla pogodak protiv Aston Villa.

Nastala je gužva, igrači su se umalo potukli, prekid je trajao nekoliko minuta...

A onda je Bielsa donio odluku bez presedana u Premierligi, naredio je svojoj momčadi da pusti pogodak Aston Villi.

Kontroverzna odluka nije dobro sjela ni nekim igračima Leedsa...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.