Romelu Lukaku doputovao u Milano, Inter vratio igrača kojega je prodao za 120 mil. eura

Srijeda, 29. lipnja 2022. 15:44 Napisao/la  SC

Klubovi dogovorili posudbu vrijednu 8 mil. eura godišnje, Lukaku je na kraju ostvario namjeru, otišao je iz Chelseaja nakon jedne od najslabijih sezona u karijeri

Romelu Lukaku pozirao sa Interovim  šalom
Romelu Lukaku pozirao sa Interovim šalom

Romelu Lukaku u prijepodnevnim satima sletio je na aerodrom Linate u Milanu, gdje su ga dočekali brojni novinari.

Lukaku je stigao u Milano gdje će obaviti liječničke preglede prije potpisa s Interom, spremno je pozirao sa šalom Intera, nakon godinu dana belgijski reprezentativac vratio iz Chelseaja.

Klubovi su dogovorili posudbu vrijednu 8 mil. eura godišnje, Lukaku je na kraju ostvario namjeru, otišao je iz Chelseaja nakon jedne od najslabijih sezona u karijeri.

Chelsea je Lukakua platio čak 120 mil. eura prošle sezone, Inter je odmah prihvatio ponudu zbog financijskih problema.

Iako je Lukaku tvrdio da nerado odlazi, nitko mu nije vjerovato nakon što je postao jedan od najbolje plaćenih igrača Chelseaja.

Pokazalo se da je Lukaku zaista nesretan, brzo se sukobio s menadžerom Thomasom Tuchelom, zbog nekoliko vrlo provokativnih izjava završio je na margini...

Lukaku je zabio samo 15 golova u 44 nastupa za Chelsea što je jako malo za igrača koji je tijekom karijere održavao "ronaldovski" prosjek golova po utakmici.

Dolaskom novog vlasnika Todda Boehlyja, Chelsea je brzo prelomio situaciju oko Lukakua.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.