Zeman korak do Rome, Inter želi Lavezzija, a Napoli i Milan Jovetića

Utorak, 29. svibnja 2012. 15:19 Napisao/la  SC

Sve je izglednije da će Romu nakon odlaska Luísa Enriquea preuzeti legendarni Čeh Zdenek Zeman, koji je ove sezone Pescaru nakon skoro 20 godina vratio u Serie A

U sjeni novog kladioničarskog skandala na Apeninima se odvija uvijek "živ" Calciomercato. Trenutačno se najviše priča o trenerskoj poziciji Rome, koja je ostala prazna nakon što vodstvo "vučice" nije produžilo suradnju s Španjolcem Luisom Enriqueom. Iako se najviše spominjao Portugalac Villas-Boas, sve je više izgledno da će Romu preuzeti legendarni Čeh Zdenek Zeman, koji je ove sezone Pescaru nakon skoro 20 godina vratio u Serie A. Zeman je već vodio Romu na klupi koje je sjedio od 1997. do 1999. godine.

Milanski dvojac najviše se bavi igračkom križaljkom za sljedeću sezonu. Gradski rivali bore se oko istog igrača, želja im je turski reprezentativac Nuri Sahin, koji se nije snašao u redovima Reala. Korak do dolaska u redove Intera je napadač Napolija Ezequiel Lavezzi. Dvije su strane navodno sve dogovorile, čeka se samo potpis. "Rossoneri" osim Sahina žele i Jovetića za kojega je najveći interes pokazao Napoli. Gazda De Laurentis spreman je dovesti crnogorskog napadača za kojega "viole" traže 25 milijuna eura. Juventus glasno razmišlja o Suarezu i istodobno vabi Udineseov dvojac Asamoah - Isla.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.