Rocco Commisso ogorčen navijačima, razmišlja o odlasku iz Fiorentine

Utorak, 01. veljače 2022. 20:32 Napisao/la  SC

Fiorentina  ostvarila najveći transfer u europskom nogometu ove zime, Juventus  za Dušana Vlahovića platio nešto više od 80. mil eura.

Rocco Commisso
Rocco Commisso

 Oglasio se predsjednik Fiorentine Rocco Commisso!

Fiorentina je ostvarila najveći transfer u europskom nogometu, Juventus je za Dušana Vlahovića platio nešto više od 80. mil eura.

Međutim, u Firenci je Vlahovićeva prodaja Juventusu dobila razmjere veleizdaje, ultrasi tjednima vrijeđaju vlasnika Fiorentine i Vlahovića, oglasili su se gotovi svi lokalni političari, transfer je postao prvorazredni društveni problem.

- Vrlo sam razočaran kritikama, uključujući uvrede koje ne mogu prihvatiti. Moram zastati i razmisliti! Mislio sam da sam svojim ponašanjem pokazao koje su moje vrijednosti i što smo sve učinili za Fiorentinu. Gadosti i uvrede koje sam primio zadnjih nekoliko dana su neprihvatljive. Jako sam razočaran i moram dobro razmisliti o odlukama koje ću morati donijeti. Liječnici su mi u studenom rekli da ne smijem putovati u Italiju, jer mi nije dobro, ali sam to ipak učinio kako bih dao svoj doprinos i pomogao Dušanu i njegovim agentima da uvide razlog zbog kojega bi trebao ostati. Kad sam ga zadnji put vidio, nije se ni pozdravio sa mnom, kaže ogorčeni Commisso.

Istaknuo je Commisso da su Vlahovićevi agenti odjednom od 4 milijuna eura plaće po sezoni došli do zahtjeva od 8 milijuna eura.

- Svima je bilo jasno da je Vlahović već imao dogovor s nekim! Odbio je svaku ponudu koju smo mu prezentirali, putovao sam u Englesku mnogo puta, svaki put je rekao ne. Vlahović je želio ostati dok mu ne istekne ugovor u lipnju 2023. godine čime bi uništio Fiorentinu. Njegovi agenti željeli su zaraditi na nama, njegovi agenti bili su nepošteni i lažljivi. Odradili smo dobar sastanak u studenom, očekivao sam pozitivan odgovor, drugo jutro Vlahović je tražio duplo više novaca, zaključio je Commisso.

Rocco Commisso je američki biznismen talijanskog porijekla koji je ne tako davno kupio Fiorentinu, kada je grcala u financijskim problemima.

Tada su ga slavili kao spasitelja!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.