RALF RANGNICK Ugovor s Ibrahimovićem proturječan je sa željama Milana

Ponedjeljak, 21. rujna 2020. 14:25 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović i Ralf Rangnick
Zlatan Ibrahimović i Ralf Rangnick

Ralf Rangnick izazvao je pretežito negativne reakcije, kada je nedavno izjavio da je Milan pogriješio što je zadržao Zlatana Ibrahimovića.

Otada njemački stručnjak u svakom intervjuu mora objašnjavati što je tim želio reći:

- Ne radi se o tome da mi se Ibrahimović ne sviđa. Zašto ne bi? U 38. godini života još uvijek je u fantastičnoj formi. Još uvijek može biti igrač odluke, ali pitanje je kojim putem želite ići? Što želi Milan? Potpisivanje ugovora s Ibrahimovićem za mene je samo po sebi proturječje nakon što su mi vlasnici rekli kojim putem žele ići, kazao je Rangnick.

Ralf Rangnick dugo je slovio kao novi sportski menadžer Milana zbog čega je Zvone Boban neizravno dobio otkaz nakon što se sukobio s direktorom Milana Ivanom Gazidisom.

Pred kraj sezone čelnici Milana naglo su se predomislili, zadržali su trenera Stefana Piolija i produljili ugovor s Ibrahimovićem, koji je rekao da odlazi ako Rangnick dođe.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.