Ralf Rangnick ne dolazi u Milan, Zvonimir Boban otišao zbog Ivana Gazidisa

Petak, 10. travnja 2020. 19:50 Napisao/la  SC

Bilo je nekakvih kontakata, ali informacija da postoji dogovor s Milanom ne odgovara stvarnosti, kaže Ralf Rangnick

Rangnick i Gazidis
Rangnick i Gazidis

Ralf Rangnick negirao je da postoji dogovor s Ivanom Gazidisom, njemački stručnjak demantirao je spekulacije da će postati novi trenere Milana.

- Nema tu ništa konkretno, takva mogućnost ne postoji, kazao je Rangnick koji je prvi put javno progovorio o pregovorima s Milanom.

- Bilo je nekakvih kontakata, ali informacija da postoji dogovor s Milanom ne odgovara stvarnosti, kazao je Rangnick za mdr.de.

Nakon ovakve izjave postaje jasnije zašto se zadnjih tjedana kao novi treneri Milana spominju Unai Emery i Luciano Spalletti, Gazidis očito traži nova stručna rješenja.

Nije jasno tko trenutačno vodi sportsku politiku Milana, jasno je jedino da više nema Zvone Bobana.

Boban je dobio otkaz nakon što je javno kritizirao Gazidisa da dovodi Rangnicka.

Nakon što je Rangnick demantirao da dolazi u Milan, stječe se pogrešan dojam da je Boban bezrazložno reagirao i dobio otkaz.

Nije!

Nije Boban otišao zbog Rangnicka nego zbog Gazidisa, koji je s njemačkim stručnjakom pregovarao iza njegovih leđa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.