Prodaja Hakimija bila je bolna odluka, talijanski prvak pokušava održati financijsku stabilnost

Srijeda, 07. srpnja 2021. 15:36 Napisao/la  SC
Maurizio Pochettino  i Achraf Hakimi  zajedno u PSG-u
Maurizio Pochettino i Achraf Hakimi zajedno u PSG-u

Antonio Conte otišao je iz Intera nakon što je osvojio titulu prvaka, trofejni trener nije htio raditi u klubu koji ne može pratiti njegove ambicije:

- Prolazimo kroz teško i na određeni način uznemirujuće razdoblje nakon pandemije, koja je ostavila traga na svjetskoj ekonomiji. Posljedica je da nogomet sada traži održivi model financiranja. Inter želi nastaviti istim putem uvažavjuće ekonomske i financijske aspekte. Vlasnici žele složiti natjecateljsku momčad, uložili su preko 700 milijuna eura, nogomet trpi posljedice onoga što se upravo dogodilo s pandemijom. Nezamislivo je tražiti iste rezultate poslovanja, moramo donositi bolne odluke poput prodaje Hakimija, ali pokušat ćemo održati kontinuitet, kazao je direktor Inter Beppe Marotta.

Hakimi je prodan PSG-u za 71 milijuna eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.