Pippo Inzaghi: Mbapea ne privlače pogoci kao Ronalda!

Srijeda, 23. lipnja 2021. 16:29 Napisao/la  SC
Pippo Inzaghi
Pippo Inzaghi

Filippo Pippo Inzaghi usporedio je Ronalda i Mbappea uoči utakmice između Francuske i Portugala, legendardni talijanski napadač osebujna stila, svjetski prvak iz 2006. godine ovako uspoređuje dvojicu ponajboljih napadača današnjice:

- Ronaldo je bio jedinstven na vrhuncu karijere u Real Madridu, Mbappe je trenutačno u PSG-u, pa ćemo vidjeti razvoj njegove karijere. Za sada je uočljivo da ga ne privlače pogoci kao Ronalda. Mbappeovi driblinzi na malom prostoru i promjena brzine su zapanjujući, čini se da lakoćom može napraviti višak u jednom metru. Međutim, Ronaldova kretanja i sposobnost da pobjegne čuvaru su nedostižni, izuzetno je precizan desnom i lijevom nogom, to je nešto što Mbappe mora poboljšati, smatra Inzaghi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.