PRONAŠLI TRENERA Paulo Fonseca blizu klupe Milana, trener koji je ove sezone vodio momčad Lillea u utakmicama protiv Rijeke dogovorio suradnju s talijanskim velikanom

Srijeda, 22. svibnja 2024. 16:37 Napisao/la  SC

Piolijev agent Valerio Giuffrida u srijedu stigao u sjedište Milana dogovoriti uvjete raskida ugovora

Paulo Fonseca
Paulo Fonseca

Paulo Fonseca blizu je klupe Milana!

Trener koji je ove sezone vodio momčad Lillea u utakmicama protiv Rijeke dogovorio je suradnju s talijanskim velikanom!

Talijanski mediji ističu da će potpisati trogodišnji ugovor, godišnje će zarađivati 3 mil. eura.

Milan prvo mora raskinuti ugovor sa Stefanom Piolijem, njegov agent Valerio Giuffrida u srijedu je stigao u sjedište Milana dogovoriti uvjete raskida ugovora.

Pioli odlazi iako je Milan sezonu završio na drugom mjestu, kriteriji su tako visoki da su čelnici Milana prosudili da Pioli više nema potrebne energije.

Iako su se kao kao kandidati za trenera spominjala velike imena, zadnjih mjesec dana mediji su isticali Julena Lopeteguija, Sergija Conceicaa i Marka van Bommela, na kraju je odabran Fonseca, koji je u Lilleu odradio sjajan posao.

Fonseca je dvije sezone uspješno radio u Romi, jako dobro poznaje talijanski nogomet i metalitet.

Portugalski stručnjak radio je u Portu, Bragi i Šahtaru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.