Paulo Dybala proglašen najboljim igračem talijanskoga prvenstva

Utorak, 04. kolovoza 2020. 19:11 Napisao/la  SC
Paulo Dybala (Juventus)
Paulo Dybala (Juventus)

Paulo Dybala proglašen je najboljim igračem Serije A prošle sezone.

Vodstvo Serije A najboljega igrača nije izabralo prema procjenama nego odabralo prema statističkim podacima na temelju utakmica odigranih u Seriji A i Kupu.

Prema istim parametrima za najboljeg vratara proglašen je čuvar mreže Juvrentusa Wojciech Szczesny, najbolji obrambeni igrač je stoper Intera Stefan de Vrij, najbolji veznjak je kapetan Atalante Alejandro Gomez, najbolji napadač je prvi strijelac lige Ciro Immobile iz Lazija, a najbolji mladi igrač je Parmin Dejan Kuluševski

- Izračuni kvalitete igre bazirani su na službenim statističkim pokazateljima Serie A koje predstavljaju objektivan znanstveni evaluacijski kriterij za proglašavanje najboljih, kaže izvršni direktor Serie A Luigi De Siervo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.