Pato zabio PSG-u za pobjedu, čeka se odluka tate i kćeri Berlusconi

Četvrtak, 05. siječnja 2012. 06:00 Napisao/la  I. V.

Što ovdje radi moj odvjetnik? Znate bolje od mene u kakvoj sam situaciji – rekao je Pato okupljenim novinarima

Pato je bio čovjek odluke u prijateljskoj utakmici (1:0) između Milana i PSG-a odigranoj u Dubaiju. Osrednje kvalitetna utakmica  pobudila je više zanimanja van terena budući da je Pato na vrhu liste želja bogatih vlasnika PSG-a,  odnosno, direktora PSG-a Leonarda koji je Pata iz Brazila doveo u Milan. Prema neslužbenim informacijama pregovori nisu završili, trener Alegri kaže:

- Mislim da će Pato ostati u Milanu, barem do kraja sezone!

U Dubaiju boravi Patov odvjetnik koji nije došao na izlet:

- Što ovdje radi moj odvjetnik? Znate bolje od mene u kakvoj sam situaciji – rekao je Pato okupljenim novinarima nakon što se srdačno pozdravio s novim trenerom PSG-a Carlom Ancelottijem.

Medijsku trakavicu oko Patova odlaska uskoro će prekinuti obitelj Berlusconi, gazda Milana Silvio u konačnici odlučuje hoće li njegov potencijalni zet otići u Pariz. Vjerojatno i Barbara Berlusconi ima što reći na tu temu!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.