SERIE A

Parma pred financijskim krahom

Petak, 20. veljače 2015. 18:21 Napisao/la  SC

Otkazana utakmica protiv Udinesea u nedjelju

Parma je pred izbacivanjem iz Serije A! Zbog teške financijske situacije Parma je odgodila utakmicu 22. kola protiv Udinesea, koja se trebala igrati u nedjelju. Klub ne može podmiriti troškove organizacije utakmice, pa je pravodobno obavijestio savez da se utakmica neće igrati.

Igrači Parme mjesecima nisu primili plaće, najbolji su igrači napustili klub u zimskom prijelaznom roku. Parma se nalazi na posljednjem mjestu Serije A, novi vlasnik Giampietro Manenti kupio je klub prije desetak dana za jedan euro nakon što su bivši vlasnici objavili financijski krah iako su klub kupili za istu cijenu! Manenti je obećao spasiti klub, najavio je ulaganje od 15 milijuna eura, ali ništa od obećanog nije realizirao.

Parma je klub neizvjesne budućnosti i slavne prošlosti. Dvaput je osvojila Kupa UEFA, po jednom Kup pobjednika kupova i europski Superkup, te tri talijanska Kupa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.