Papu Gomez ispao iz rostera za utakmicu protiv Rome, Argentinac odlazi iz Bergama

Nedjelja, 20. prosinca 2020. 11:58 Napisao/la  SC
Papu Gomez
Papu Gomez

Papu Gomez nije uvršten u roster Atalante za nedjelju utakmicu protiv Rome što je odmah izazvalo medijsku reakciju.

Gomez i Gian Piero Gasperini fizički su se sukobili, kapetan i trener Atalante uopće više ne komuniciraju, Argentinac je zatražio od klupskih čelnika da mu omoguće odlazak na zimu.

Razlog zbog kojega neće igrati protiv Rome njegov je stav prema klubu, moguće je da je protiv Juventusa prošle srijede odigrao zadnju utakmicu za Atalantu.

Gomez je igrao u drugom poluvremenu protiv Juventusa, bivši kapetan prije i nakon utakmice nije se ponašao u skladu s klupskim normama,

Nije se veselio pogotku Atalatne, njegov stav navodno se ne sviđa ni njegovim suigračima koje je posebno zasmetalo kada je Gomez počeo pjevati himnu Juventusa prije utakmice.

Najavljen je sastanak Gomezova agenta i čelnika Atalante, Milan stoji u prvi u dugačkom redu klubova zainteresiranih za dovođenje najboljega igrača Atalante.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.