Paolo Maldini: Scudetto? Kao što kaže Capello, nikome nije zabranjeno sanjati!

Utorak, 24. kolovoza 2021. 10:45 Napisao/la  SC
Paolo Maldin
Paolo Maldin

Milan je pobijedio Sampdoriju u prvoj utakmici ove sezone, napad je predvodio Olivier Giroud budući da je Zlatan Ibrahimović ozlijeđen.

Paolo Maldini smatra da dvojica sličnih napadača mogu igrati zajedno:

- Imaju sličnu fizičku strukturu, ali imaju različite karakteristike, a Ibrahimović može djelovati i kao playmaker, smatra tehnički direktor Milana.

Milan je prošle sezone završio na mjestu doprvaka, Scudetto je vječna tema u jednom od najtrofejnijih klubova na svijetu

- Počinjemo slagati momčad od prošlogodišnje baze, u postavi prve utakmice nedostajalo je pet ključnih igrača u odnosu na prošlu godinu, ali želio bih reći da je momčad jača. Moramo dovršiti neke stvari na tržištu i tada će tim biti kompletan. Scudetto? Uvijek sam volio sanjati! Kao što kaže Fabio Capello, treba biti realan, ali nikome nije zabranjeno sanjati, zaključuje Maldini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.