Pablo Mari: Vidio sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja!

Petak, 28. listopada 2022. 09:29 Napisao/la  SC

Nogometaš Monze izboden  nožem tijekom napada neidentificiranog 46-godišnjega luđaka u središtu trgovačkog centra

Pablo Mari hospitaliziran zbog lakše ozljede
Pablo Mari hospitaliziran zbog lakše ozljede

Nogometaš Monze Pablo Mari (29) izboden je nožem tijekom napada neidentificiranog 46-godišnjega luđaka u središtu trgovačkog centra:

- Jednostavno, imao sam sreće. Vidio sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja. Vodio sam svoje dijete u kolicima, a onda sam osjetio oštru bol u leđima. Okrenuo sam se i vidio čovjeka kako ispred mene ubada osobu u vrat. Ja sam dobro, već ću u ponedjeljak biti na terenu, izjavio je španjolski nogometaš Arsenala na posudbi u Serie A.

Marija su helikopterom, zajedno sa ostalim žrtvama, nakon napada preveli u bolnicu.

- Pablo je nevjerojatan dečko. Imao je nakon svega još snage i našaliti se. A imao je sreće, mislim da ga je spasila njegova visina. Ubodna rana nalazi se tek malo ispod pluća. Veli da će biti na terenu u ponedjeljak. Prenio sam mu pozdrave predsjednika Berlusconija i svih iz kluba, kazao je direktor Monze Andriano Galliani.

Mari će biti podvrgnut manjem operativnom zahvatu, zadobio je i manju posjekotinu nakon kraće tučnjave s napadačem.

Jedna je osoba podlegnula ozljedama, ranjeno je još najmanje pet osoba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.