Otac Rafaela Leaa potvrdio ono što su navijači Milana mogli pretpostaviti

Srijeda, 16. studenog 2022. 15:36 Napisao/la  SC
Otac Rafaela Leaa potvrdio ono što su navijači Milana mogli pretpostaviti

Rafael Leao proglašen je igračem sezone 2021/22 u Serie A nakon što je postigao 11 pogodaka i ostvario 10 asistencija, postao je najbolji igrač aktualnog talijanskog prvaka.

Da će Milan teško zadržati Leaa znalo se čim su počeli pregovori oko eventualnog produljenja ugovora, mladi portugalski napadač postao je u dresu Milana jedan od najboljih europskih napadača.

Da 23-godišnji napadač neće dugo ostati u Milanu potvrdio je njegov otac:

- Pregovaramo s Milanom, Rafa ima ugovor koji istječe 2024. godine. Ima vremena do 2024. godine, a mi ćemo se nositi s ponudama Real Madrida, Barcelone ili Chelseaja. Rafa se osjeća vrlo ugodno u Milanu, jer su kulture slične. Klub je učinio puno za njega, ali Rafael je postao najbolji igrač te lige. On je jednostavno najbolji, kazao je Antonio Leao.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.