Olivier Giroud: Zlatan je legenda, među nama vlada zdrava konkurencija

Nedjelja, 26. rujna 2021. 14:28 Napisao/la  SC
Olivier Giroud
Olivier Giroud

Olivier Giroud objasnio je zašto je došao u Milan:

- Sviđala mi se Premierliga, ali u jednom trenutku morao sam donijeti odluku. Rekao sam Tuchelu da su posljednja tri mjeseca bila preteška, bilo je to očigledno da trebam napustiti Chelsea. Milan je bio jasan izbor! Navijao sam za Milan dok sam bio mlađi za momčad s Papinom, Van Bastenom i Baresijem... Ponosan sam što sam postao igrač Milana, nadam se da ću se ovdje dobro osjećati. Dočekan sam prekrasno, kao u obitelji. Sjajno sam debitirao, osjećam jako dobro i gladan sam pobjeda s Milanom, kazao je Giroud.

Uvriježilo se mišljenje da Zlatan Ibrahimović i Giroud ne mogu igrati zajedno:

- Zlatan je legenda, među nama će vladati zdrava konkurencija. Mogu postići najmanje 15 golova, tome se nadam. Ako budem igrao svaku utakmicu, toliko očekujem, zaključuje Giroud.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.