PRIZNANJE LEGENDI

Totti ušao u Kuću slavnih Rome

Srijeda, 28. studenog 2018. 12:16 Napisao/la  SC

Novih pet minuta slave za velikana

Francesco Totti
Francesco Totti

Francesco Totti dobio je veliko priznanje prije utakmice Lige prvaka između Rome i Real Madrida, talijanskom se velikanu još jednom poklonio cijeli Olimpico...

Jedan od najvećih talijanskih nogometaša posljednjih desetljeća opet je doživio svojih pet minuta slave, Francesco Totti ušao je prije utakmice Rome i Real Madrida u Kuću slavnih svog voljenog kluba.

Bivši kapetan Rome za ovu je prigodu nagrađen i posebnim dresom vučice, bio je to dan prepun emocija.

Cijela je utakmica bila u znak sjećanja na legendarnog kapetana koji je doživio ovacije cijelog stadiona baš kao i prije utakmice s Genoom, kada se 28. svibnja prošle godine oprostio od aktivnog igranja.

Ovom su činu uživo svjedočili mnogi svjetski nogometni velikani poput Raula, Roberta Carlosa ili čak Falcaa.

- Velika je ovo čast, još jednom veliko hvala našim navijačima. Oni su moja braća, volim ih. I oni su moja najveća Kuća slavnih, rekao je Francesco Totti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.