Nicolo Fagioli priznao da se kladio, dvojica reprezentativaca pod istragom

Subota, 14. listopada 2023. 11:41 Napisao/la  SC

Reprezentativci Sandro Tonali i Nicolo Zaniolo u četvrtak dali izjave policiji u Covercianu nakon čega su otišli iz kampa

Nicolo Fagioli priznao da se kladio, dvojica reprezentativaca pod istragom

Na pomolu je nova afera u talijanskom nogometu!

Nakon što je igrač Juventusa Nicolo Fagioli u četvrtak priznao u istrazi da se ilegalno kladio na rezultate klubova među kojima je Juventus, istraga se proširila na desetak igrača i pet, šest klubova.

Taljanski mediji navode da su reprezentativci Sandro Tonali i Nicolo Zaniolo u četvrtak dali izjave policiji u Covercianu nakon čega su otišli iz kampa, Nicola Zalewski iz Rome navodi se kao četvrti igrač uključen u istragu.

Imena ostalih osumnjičenih u istrazi nisu još objavljena, istraga se širi na agente pojedinih igrača, pa čak i na čelnike nekih klubova.

Dokaže li istraga umješanost više igrača i ostalih aktera, postoji realna mogućnost da državni odvjetnik podigne optužnicu za zločinačko udruživanje.

Jedno je izvjesno, afere su postala sastavni dio talijanskog nogometa, a po broju afera uvjerljivo prednjači Juventus.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.