GENNARO GATTUSO

Ponekad morate biti ružni kao ja!

Nedjelja, 10. siječnja 2021. 18:40 Napisao/la  SC

Ne možete uvijek biti Brad Pitt, kaže trener Napolija

Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Napoli je slavio u Udinama, odlučujući pogodak postigao je Tiemoue Bakayoko u 90. minuti, što je itekako dobro sjelo Gattusu nakon šokantnog poraza od Spezije u prošlom kolu.

- Momčad je živa, ali uvijek mora biti na vrhuncu jer mi imamo važne ciljeve. U srijedu smo izgubili nevjerojatnu utakmicu od Spezije, znam da je bilo teško vratiti se na pravi put, ali drago mi je da nam se vratilo ono što smo ispustili prije tri dana, rekao je Gattuso.

Gennaro Gattuso tvrdi da njegova momčad mora bolje reagirati kada je pod pritiskom.

- Ne možete mi reći da se mentalitet ne može poboljšati ili trenirati. Ne vjerujem u to. Ono što se dogodilo protiv Spezije me razbjesnilo, pet igrača je gledalo kako Pobega zabija gol. Napoli želi uvijek biti lijep, ali ponekad je i ružno dobro. Ne možete uvijek biti Brad Pitt, plave kose i plavih očiju. Ponekad moraš biti i ružan poput mene. Izgledam gore nego inače, napuhan sam od injekcija kortizona, ali se osjećam dobro, zaključio je Gattuso.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.