Nastavljaju se mađarsko, srpsko i tursko prvenstvo, Dejan Stanković ostavio suprugu i sina u Italiji

Subota, 14. ožujka 2020. 10:16 Napisao/la  SC
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde

Tijekom vikenda u većini europskih zemalja nema nogometa, ali nogomet još uvijek nije potpuno stao.

Od susjednih država, nacionalna prvenstva ovog vikedna igraju se u Mađarskoj i Srbiji, od većih liga aktivna je turska Super liga.

U Srbiji se igra bez gledatelja, pa je Crvena zvezda odgodila proslavu 75. rođendana.

- Nisam kompetentan davati odgovore o ovoj situaciji. Imamo ljude koje slušamo, koji će nam davati odgovore na pitanja o tome kako da se ponašamo. Ako su naši roditelji radili sve što su mogli da imamo bolju budućnost, sada mi moramo nešto uraditi za njih. Ako traže od nas da izbjegavamo gužve da našim roditeljima ne bismo donijeli virus u kuću, to je jedna od odgovornosti koju moramo preuzeti. Moji roditelji imaju po 65 godina, kazao je trener Crvene zvezde Deajn Stanković, bivši igrač Lazija i Intera.

- Znam šta se događa u Italiji, tamo mi žive supruga i jedan sin. Oni su u polukarantinu, ozbiljno su shvatili preporuke. Milano je bukvalno prazan grad, rekao je Stanković.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.