Napoli želi dovesti Marca Verattija, Laurentisu nisu dosta Higuain, Callejon, Albiol i Reina

Četvrtak, 25. srpnja 2013. 21:29 Napisao/la  SC

Predsjednik Aurelio de Laurentis doveo trojicu igrača Real Madrida, Higuaina, Albiola i Callejona te vratara Reinu iz Liverpoola

Napoli želi dovesti Marca Verattija! Nakon što je predsjednik Aurelio de Laurentis doveo trojicu igrača Real Madrida, Higuaina, Albiola i Callejona te vratara Reinu iz Liverpoola, u četvrtak ujutro Napoli je PSG-u ponudio nemoralnu ponudu za mladog talijanskog reprezentativca. Tako barem tvrdi Donato di Campli, agent Marca Verattija.

 

Moguće da je riječ o običnom spinu kojim agent želi podignuti vrijednost svom klijentu, ali s obziroma na platežnu moć Napolija ništa nije nemoguće. Veratti je jedan od najdarovitijih mladih talijanskih igrača, s 20 godina postao je standardni reprezentativac i jedan od važnijih igrača moćne momčadi PSG-a.

 

Laurentis je PSG-u prodao Edsona Cavanija za 64 mil. eura. Još uvijek nije sve potrošio!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.