×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Napoli bolji od Chieva, Siena nokautirala Romu

Utorak, 14. veljače 2012. 07:04 Napisao/la 

Nogometaši Napolija svladali su Chievo s 2:0 i stigli do pobjede nakon šest kola. Roma dominirala u Sieni, ali je domaćin slavio s 1:0.

Odigrana su još dva susreta 23. kola Serie A. U ponedjeljak navečer, Napoli je na svom San Paolu konačno uhvatio tri boda. Nakon što su šest kola tražili izgubljenu formu, ugostili su Chievo, koji je do sada bio tretiran kao "bestia nera" (crna mačka, nap. a.) za Napolitance, ali su uspjeli prekinuti crnu seriju. Domaćin je poveo u 15. minuti, kada je Britos glavom zakucao loptu u mrežu gostiju iz Verone. Konačan rezultat postavio je Edinson Cavani u 38. minuti, iz jedanaesterca koji je sam izborio.

Roma je, pak, u Sienu stigla nakon što im se vratilo samopouzdanje i uvjerenje da se mogu upetljati u borbu za prve tri pozicije. Imali su gosti iz glavnog grada apsolutnu dominaciju, više šansi, ali nisu uspjeli poentirati. Zato je domaćin mudro čekao da im se otvori mogućnost iznenađenja. Na kraju, Siena je zabila jedan pogodak, ali vrijedan tri boda. Strijelac je bio Calaio u 51. minuti. Roma je ovim porazom propustila šansu da preskoči Inter i zauzme petu poziciju.

Dva odgođena susreta 23. kola, Parma - Fiorentina i Bologna - Juventus, igrat će se 7. ožujka s početkom u 18 sati i 30 minuta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.