Predsjednik Intera Massimo Moratti navijačima nerrazzura zabranio rasističke pjesme o Balotelliju

Ponedjeljak, 11. veljače 2013. 17:02 Napisao/la  SC

Derby della Madonnina na rasporedu je 24. veljače, a navijači nerrazzura su dio pripremljenog repertoara prezentirali na utakmici s Chievom kada su pjevali rasistički konotirane pjesme o svojem bivšem igraču 

Predsjednik Intera Massimo Moratti apelirao je na navijače tog kluba da ne vrijeđaju na rasnoj osnovi svog bivšeg igrača Marija Balotelilja u predstojećem milanskom derbiju.

Derby della Madonnina na rasporedu je 24. veljače, a navijači nerrazzura su dio pripremljenog repertoara prezentirali na utakmici s Chievom kada su pjevali rasistički konotirane pjesme o svojem bivšem igraču Mariju Balotelliju.

- Rekli su mi da je bilo rasističkih uvreda, ali ja osobno nisam čuo. No, nadam se da se to neće ponoviti u derbiju, objasnio je nakon utakmice s Chievom Moratti.

Balotelli je za Inter igrao od 2006. do 2010. prje nego što je otišao u redove Manchester Cityja u kojem je proveo dvije i pol godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.