×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Mladen Petrić prvi izbor Napolija za ljetni "mercato"

Ponedjeljak, 06. veljače 2012. 15:23 Napisao/la 

Talijanski izvori tvrde kako Napoli idućeg ljeta želi dovesti Mladena Petrića, kojem istječe ugovor s Hamburgom.

Napoliju nisu, prema pisanju talijanskih medija, dovoljni Cavani, Lavezzi, Pandev i Vargas. Napoliju treba "specijalista za udarce s distance, pogotovo ako je ljevonog". I navodno je prvi izbor 31-godišnji - Mladen Petrić. Za hrvatskog reprezentativca koji je u 84 nastupa zabio 35 golova za HSV, Talijani tvrde kako je "odličan u duelu, može igrati na bilo kojoj napadačkoj poziciji", ali ono što ga čini idealnim izborom za momčad iz Napulja je činjenica da mu na ljeto istječe ugovor s Nijemcima.

Analogno tome, u Napoli bi Petrić mogao stići bez odštete, ostaje da se klub dogovori s igračem oko njegovih financijskih uvjeta. Nakon Švicarske i Njemačke, Italija bi, smatraju, bila idealan izbor za njega. Pogotovo jer Napoli voli igrati brz i okomit nogomet, što bi Petriću i te kako odgovaralo...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.