Romelu Lukaku: Mislim da su svi zaboravili što sam sposoban učiniti!

Srijeda, 10. kolovoza 2022. 12:11 Napisao/la  SC

Moram zahvaliti Conteu koji me je učinio jakim igračem, psihički me tjerao da rastem, kaže napadač Intera

Romelu Lukaku: Mislim da su svi zaboravili što sam sposoban učiniti!

Romelu Lukaku vratio se u Inter iz Chelseaja, koji je Inter platio 115 mil. eura za igrača koji je razočarao navijače londonskog kluba:

- Sezona u Chelseaju dala mi je dodatni motiv da budem još bolji nego prije. Mislim da su u godinu dana svi zaboravili što sam sposoban učiniti na terenu. Taj motiv ima i ekipa Intera, koja prošle godine nije pobijedila, svi zajedno se nadamo da ćemo biti bolji. Puno stvari je otišlo u krivom smjetu Chelseaju. Kada sam se vratio, želio sam se dokazati u Chelseaju, bio sam mlad kada sam prvi igrao za Chelsea. Dobio sam priliku vratiti se u Chelsea, mislio sam da ću biti heroj, što se nije dogodilo. Sezona u Chelseaju za mene je bila teška. Nisam imao dvojbi, zato sam odlučio da se vratim u Inter, kaže Lukaku koji smatra da je u Interu igrao najbolji nogomet u životu:

- Kad sam stigao u Inter, došao sam nakon dvije mentalno teške godine u Manchester Unitedu. Fizički sam patio jer me psihički nigdje nije bilo! Moram zahvaliti Conteu koji me je učinio jakim igračem, psihički me tjerao da rastem, naučio me da nikad ne odustajem i da dajem sve od sebe. To ću zauvijek pamtiti, rekao je Lukaku.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.