Miralem Pjanić ima budućnost u NFL-u, pogledajte kako je igrač Rome pogodio field goal s 50 yardi

Subota, 26. srpnja 2014. 17:08 Napisao/la  SC

Da je bila u pitanju utakmica Pjanić bi Denveru ovim pokušajem donio tri boda, a nisu rijetke utakmice u kojima upravo "kickeri" imaju odlučujuću riječ

Nogometaši Rome na turneji su po Sjedinjenim Američkim Državama, a ujedno su jedan dan iskoristili i pridružili se Denver Broncosima koji su počeli pripreme za novu sezonu. Naime, Broncosi su lani izgubili u SuperBowu od Seattlea.

Ovoga puta svoje sposobnosti je u gađanju field gola okušao Miralem Pjanić koji je pogodio s 50 yardi udaljenosti. Julius Thomas, igrač Denvera, bio je impresioniran ovim udarcem, iako čini se da Pjaniću to nije predstavljalo neki problem. Da je bila u pitanju utakmica Pjanić bi Denveru ovim pokušajem donio tri boda, a nisu rijetke utakmice u kojima upravo "kickeri" imaju odlučujuću riječ.

Inače, Matt Prater, kicker Denvera, drži rekord za najduži field goal kojega je pogodio sa 64 yarda udaljenosti. Dogodilo se to prošle godine, točnije 8. prosinca u utakmici protiv Tennessee Titansa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.